Árak:

Minden kis nyuszi 8000 forint. Függetlenül a fajtájától és a színétől. Eltérő ár esetén, külön feltüntetjük azt. A nyuszikhoz kezdő csomagot és származási lapot adunk.

Foglalás:

Ha meglelted nálunk a legújabb kis kedvencedet, akkor jelezd e-mailen vagy telefonon, hogy kire esett a választásod. A foglaláshoz szükséges a nyuszi árának a felét átutalnod. Addig is 2-3 napig feltartjuk a nyuszit neked. Az utalás után a foglalás életbe lép. A nyuszi pedig GAZDIJA VAN! státuszt kap. A fenn maradás összegét pedig átvételkor kell fizetni.

Státuszok:

Szabad: még keresi a leendő gazdiját.
Foglalás alatt: már nagyvalószínűséggel lesz gazdija, csak az utalást várja.
Gazdija van: már foglalt nem eladó

Amennyiben a folyamat során meggondoltad magad, vagy még sem tudsz gazdija lenni a kis nyuszinak akkor a már átutalt foglalót sajnos nem áll módunkban visszaküldeni. Ez többek között a felelősség teljes döntés meghozatalában is szerepet játszik, hiszen a kis nyuszik élőlények nem pedig játékszerek. Mérlegelj és dönts felelősség teljesen!!! A kis nyuszikhoz szükség esetén teljes felszerelést is tudok biztosítani, vagy bármilyen kiegészítő kelléket. (ház, itató, kifutó, ketrec….stb.)

Szállítás:

A kis nyuszi házhoz szállítása is megoldható, esetleges költségtérítés ellenében, amely elsősorban távolság függő.
Bizonyos általunk meghatározott időpontban Szolnok, Cegléd, Jászberény, Budapest és vonzáskörzetük esetében a szállítás ingyen is megoldható, az ettől eltérő időpontok esetében a szállítás szintén költségtérítéses. Bővebb információért érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

Bármi kérdése, kérése van, írjon e-mailen bizalommal!
Email: barbara_szolnok@freemail.hu

design by Honlapdiszkont.com