Kedves leendő nyuszi tulajdonos!

2005 óta foglalkozom hobby törpe nyuszikkal. Az első kis nyuszimmal, Fülessel jött a ” nagy szerelem” és a mai napig tart. Sok kedvességgel és vidámsággal ajándékozzák meg a gazdit ezek a tündéri kis jószágok.

Tenyésztésükkel 2009 óta foglalkozom. Tenyészetemben törekszem az egészséges pici nyuszik tenyésztésére, amelyek nagyon szelídek és barátságosak. Sok gondot fordítok az állataim egészség megőrzésére. Folyamatos állatorvosi kontrollal, rendszeres oltásokkal, jó minőségű tápokkal, tiszta és rendezett kifutókkal és nyuszi lakhelyekkel.

Az, hogy a kis nyuszi harmonikus és kiegyensúlyozott nyuszivá nevelkedjen a leendő gazdinak is a felelőssége, melyhez sok törődésre és gondoskodásra lesz szüksége. Ebben természetesen segítségre leszek a későbbiek folyamán is bármikor.

A kis nyuszikat származási lappal és kezdő csomaggal adom az új gazdinak. Kérésre teljes felszerelést is tudok biztosítani (legyen szó akár ketrecről, kinti kifutóról, vagy házról, itatóról, WC-ről….. stb.) Minden kérést megpróbálok teljesíteni.

design by Honlapdiszkont.com